Наше Пиво

beer

Пілснер

Початкова щільність: 12%, алкоголь: 4.7-5.0%.

Перше в історії світле пиво, отримане шляхом бродіння при низьких температурах. Відрізняється дуже високим вмістом хмелю.
beer

Жигулі

Початкова щільність: 13%, алкоголь: 4.8-5.2%.

Для приготування пива "жигулівське" використовується віденський світлий солод і хміль. Маючи приємну хмільну гіркоту, воно чудово втамовує спрагу.
beer

ЕЛЬ

Початкова щільність: 18%, алкоголь: 5.5-6.0%.

Ель - одне з найбільш відомих і традиційних назв, використовуваних для опису пива верхового бродіння, що зародився в Англії початку VII століття. Пиво має яскравий медовий аромат з нотками спецій.
beer

ПОРТЕР

Початкова щільність: 17%, алкоголь: 5.0 - 5.2%.

Темне пиво низового бродіння має яскравий виражений карамельно-солодовий смак з легкою хмільною ноткою. При виготовленні використовуються світлий карамельний і темні сорти солоду.
beer

Мілк Стаут

Початкова щільність: 15%, алкоголь: 4.5 - 4.7%.

Молочно-вівсяний стаут з яскраво-вираженим карамельно-молочним смаком. Помірна округла гіркоту завдяки наявності в ньому лактози. Чарівний букет з кавовим відтінком і ноткою молочного ірису.

Про наше пиво

У нашому пиві - ми використовуємо тільки чотири інгредієнта - воду, солод, хміль і дріжджі.

Наші пивовари підбирають тільки сировину вищої якості в результаті чого ми варимо пиво, яке незмінно зберігає свій відмінний смак і радує всіх цінителів цього чудового пінного напою.

контакти

contact Київ,
вулиця Велика Васильківська 13/1
contact пн-ср, нд: 11:00-23:00 чт-сб 11:00-00:00